Dollár
430,59 Ft
Euró
411,77 Ft
Font
455,54 Ft
Bitcoin
18,955 $

Majkából lovag lett (fotóval)

Fotó: Instagram/Majoros Péter
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 14. - 18:56

Valami nagyon érdekes zajlik a háttérben, ráadásul Majka nem akárkivel forgat, és nem is először, illetve biztosan nem utoljára.

Majka jelenleg is sokat szerepel a képernyőn, köszönhetően a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadának, amire ugyancsak igent mondott. Többen aggódtak, hogy a rapper talán nem lesz ott az új szezonban, de aggodalomra semmi ok!

Soron kívül Csütörtökön Kormányinfó, fontos bejelentések jöhetnek

Nemcsak ő tért vissza, hanem Tóth Gabi, Köllő Babett és Pápai Joci is. Szép lassan elválaszthatatlan négyest fognak alkotni, és eddig minden nagyon jól működik közöttük, a viták ellenére is.

Vitákat főként Majka és Gabi között tapasztalhatunk, ám ezek nem olyan ellentétek, amik miatt ne foroghatna tovább a műsor. Az énekesnő elmondta, sok mindent átértékelt a tavalyi show óta, és Joci sokat segített neki abban, hogy megértse Majkát.

Nem zárható ki, hogy lehetnek még közöttük feszültségek, hiszen az élő adások még el sem kezdődtek. Közben Majka és Joci is dolgozik a háttérben, úgy tűnik, hogy egy újabb közös klipet forgatnak.

Egyelőre nem sokat tudhatunk róla, bár a korszak erősen a lovagkorra hajaz, ami már eleve izgalmas felütést ad a dolgoknak. „József lovagot sminkelik” – írta humorosan a posztjában Majka, aki szintén átváltozott a kornak megfelelően.