Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

Majka és Pápai Joci új közös dala tarol a YouTube-on

Fotó: YouTube/Pápai Joci Official
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pápai Joci is nagyon hálás azért, hogy már most ilyen sokan megnézték az új dalukat, ami többek között Tóth Gabi tetszést is elnyerte.

Mint arról korábban beszámoltunk, Majka és Pápai Joci új közös dala megjelent a YouTube-on, és a vártnak megfelelően igen komoly sikert aratott. Kiváló lett a dalszöveg, a vágás, a képi hatások, és az egész mondanivaló.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Már most több mint félmillióan látták a klipet, és ez megint egy újabb bizonyíték arra, hogy mennyire jól működik együtt Majka és Joci. A „Barokk” sokat jelent számukra, ami valószínűleg az 1 milliós megtekintést is könnyedén át fogja lépni.

„500.000!!! Ennyi most az új dalom nézettsége a legnagyobb videó megosztó oldalon! Köszönöm NEKTEK! A “Barokk” üzenete, hogy nagy szükség van a szeretetre, a hitre és a békére. A háború a gyűlölet és a halál most intenzíven jelen van a világban és már a szomszédunkban is.” – írta a posztjában Joci.

„Most szárazság, aszály sújtja a világot, amit mi, emberek okoztunk. Az eső az élet és az újjászületés szimbóluma, ami a klipben nagy hangsúlyt kap. Ez részemről egy ima, egy fohász, elsősorban Istenhez.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2