Dollár
432,25 Ft
Euró
423,13 Ft
Font
481,05 Ft
Bitcoin
19,681 $

Majka videója gyakorlatilag mindent elárul

Fotó: Instagram/Majoros Péter
not image

Hujber Dávid

2022. július 17. - 17:45

Majka, Magyarország egyik legnagyobb sztárja is imádja az állatokat, a kutyáját különösen, amit látni is fogtok a róluk készült videóban.

Jó érzés szeretni, és sokszor még jobb szeretve lenni, amit akkor is elmondhatunk, ha egy állatról van szó. Még mindig nem kapnak kellő megbecsülést és szeretet az állatok globális szinten, ám szerencsére azok sincsenek kevesen, akik családtagként tekintenek rájuk.

Soron kívül NATO-főtitkár az annexióról: a háború kezdete óta ez a legsúlyosabb eszkaláció

Vannak dolgok, amiket nem értünk, és ezek közé tartozik az is, amikor egyesek értetlenül állnak azelőtt, ha egy állatot családtagként szeretünk és óvunk. Ne feledjük, a kutyák sajnálatos módon messze nem tudnak annyi időt velünk élni, mint egy ember.

Cserébe viszont messze több szeretetet képesek adni magukból, mint bármilyen élőlény, és ezt a nap 24 órájában teszik, önzetlenül. Különleges kis lények, akikért megőrül az ember, és sokszor ők azok, akik kihúznak bennünket a mélyből.

ByeAlex elárult egy titkot az új X-Faktorról, hosszadalmas vitákra számít

Nagyon sok példát említhetnénk, de felesleges, mert a többségnek vannak ilyen élményei, szóval pontosan tudjátok, miről beszélünk. Majka is tudja, aki imádja a kiskutyáját. Artúrt, mint azt látni is fogjátok.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.