Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Majka: a közönségen kívül az első öt-hat évben senki nem akarta, hogy legyek valaki

TÉMÁK:
#Celeb #Majka
Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

Majka a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadának fináléja alatt nagyon tanulságos mondatokat fogalmazott meg, amiknek még nagy hasznát vehetik a versenyzők.

Vasárnap rendezték meg a finálét, amit végül Kökény Dani húzott be, aki eredetileg nem szerepelt volna az élő műsorokban, mert Pápai Joci úgy érezte, nem áll még erre készen a fiatal fiú. Dani akkor rendkívül csalódott volt, majd egy súlyos sérülés megnyitotta előtte a kapukat.

A kritikák ellenére rendre továbbjutották a nézők, akik végül megnyerették vele a tehetségkutatót Yulasi Mirandával és Kaly Rolanddal szemben. Óriási karrier áll Dani előtt, melynek köszönhetően nemcsak a saját, hanem a családja életét is képes lesz megváltoztatni.

A nézői szavazatok kapcsán Majka kiemelten fontos gondolatokat fogalmazott meg. „Sosem vonnám kérdőre vagy kétségbe azoknak a véleményét vagy ítéletét, akikről valójában ez a szakma szól.” – mondta Majka.

„A nézők most döntenek valahogy, tök mindegy, hogy ki lesz a nyertes, az azért egy tükör, hogy melyik az az előadó, akinek a lemezét megveszik vagy letöltik a dalait vagy elmennek a koncertre. A közönségnél fontosabb itéz nincsen, és ezt sosem szabad elfelejteni.”

Majka hozzátette, neki ez különösen fontos, mert úgy érzi, a közönségen kívül az elmúlt 15 évében, vagy az első 5-6 évében senki nem akarta, hogy ő legyen valaki. „Csak a közönség, és mégis eljutottam oda, ahova akartam.”