Dollár
432,02 Ft
Euró
423,49 Ft
Font
482,76 Ft
Bitcoin
20,033 $

Komoly elhatározásra jutott Majka versenyzője, Hadas Alfréd

Fotó: Instagram/Hadas Alfréd
not image

Hujber Dávid

2021. november 12. - 10:39

Hadas Alfréd egy végtelenül szimpatikus és tehetséges rapper, aki előtt hatalmas jövő állhat, és Majka nagy felfedezettje lehet.

Még mindig tart a Sztárban Sztár leszek! legújabb évada, ami már most rengeteg érdekes fordulatot hozott. Arra senki sem számított, hogy Tóth Gabi versenyzői ilyen hamar kiesnek.

Soron kívül Oroszország kizárólag a saját feltételei szerint hajlandó kivonulni Ukrajnából

Gabik sajnálatos módon három hétvége alatt vesztette el a versenyzőit, noha a többség azt gondolhatta, hogy övé a legerősebb trió. Balogh Krisztofer korai kiesése pedig maga volt a sokk, a mai napig hihetetlen, hogy ez megtörtént.

Hadas Alfréd, a mezőny egyetlen rappere közben szép lassan és csendben az egyik favorittá lépett elő. A közösségi médiában is rendkívül népszerű jóképű srác imádja, amit csinál, akárcsak az életet.

Most egy fontos elhatározásra jutott, amiről az Instagram oldalán keresztül beszélt. Időről időre megosztja azokat a gondolatokat, amik épp benne cikáznak, és most is így tett.

Ninja Warriror: egy szál alsógatyában rohangált a pályán, történelmi pillanat (videó)

„Elhatároztam mától, hogy mindent, amit csak lehet, megveszek magamnak, amihez csak kedvem szottyan, és lényegtelen, hogy mennyibe kerül, mert rövid az élet és ki akarom élvezni miden percét.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.