Dollár
426,35 Ft
Euró
421,07 Ft
Font
481,56 Ft
Bitcoin
19,975 $

Hatalmas bejelentés: Curtis és Majka külön folytatják a karrierjüket

Fotó: Curtis (Széki Attila) és Majka (Majoros Péter, középen, b-j) az Egyetemisták és Fõiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 14-én. A 45. EFOTT-fesztivált augusztus 11-15. között rendezik a Velencei-tó északi partján fekvõ településen. MTI/Vasvári Tamás
not image

Hujber Dávid

2022. július 9. - 11:59

Mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett a bejelentés, miszerint Curtis és Majka külön folytatják tovább.

Curtis és Majka többszörösen történelmet írt az évek alatt, az egyik legnagyobb duóvá váltak, ehhez kétség nem férhet. Sorra döntötték meg a rekordokat, majd jöttek a közös fellépések, koncertek, és így tovább.

Pár évvel ezelőtt azonban volt egy törés a kapcsolatukban, és akkor úgy tűnt, a formáció nem létezik többé. A sztorit már mindenki ismerheti, és szerencsére a páros kibékült egymással, majd folytatták a közös munkát.

Minden eddiginél sikeresebbek voltak, a közönség pedig rendkívül boldog. A közös dalok sem maradhattak el, és noha a koronavírus első időszaka számukra sem volt könnyű, túl tudták tenni magukat ezen, és még zseniálisabbak voltak a visszatérésüket követően.

Leesett az állunk Horváth Éva fürdőruhás videója láttán

A zenekar számos fellépést tudhat maga mögött, óriási tömeg előtt lépnek fel, egyszerűen képtelenség letaszítani őket a trónról. Legutóbb azonban Curtis már nem volt ott a zenekar koncertjén, így Majka és Nika nélküle állt ki a színpadra.

Lapozó: 1 2