Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Magyarország-Németország: ezt kéri az MLSZ a szurkolóktól

Az MLSZ oldalán megjelent egy közlemény, amelyben a legfontosabbakat foglalják össze a teltházas mérkőzés kapcsán.

Fotó: Magyar szurkolók a labdarúgó Nemzetek Ligája 2. fordulójában játszott Olaszország - Magyarország mérkõzésen az olaszországi Cesenában, a Dino Manuzzi Stadionban 2022. június 7-én. A magyar válogatott 2-1-re kikapott az Európa-bajnok olasz csapat vendégeként. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Férfi A-válogatottunk szombaton 20.45-től a németeket fogadja a Puskás Arénában a Nemzetek Ligája 3. fordulójában. A találkozóra minden jegy elkelt, tehát mintegy 60 ezer szurkoló foglal helyet a lelátókon a mérkőzésen. Fontos, hogy mindenki időben érkezzen meg a stadionhoz, és célszerű közösségi közlekedést igénybe venni az aréna megközelítésére, mert a kapunyitást követően (legkésőbb 18.00 órától) közlekedési zárások lesznek érvényben a Puskás Aréna környékén.

A BKK sűríti a járatait a Puskás Aréna környékén, és ahol szükséges, a megállókban segíti a biztonságos fel- és leszállást (M2, M4-es metró, 1-es villamos). Mindenkinek javasoljuk, hogy vegyék igénybe az említett járatokat! Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen a helyszínre, és figyelje jegyén a beléptetés kapucsoportjait! A kapunyitás időpontja 17.45. A4-esnél nagyobb méretű táska bevitelére ezúttal sem lesz lehetőség.

A szokásos Szurkolói falu a Toronyépület (múzeum) előtti területen, az aréna keleti oldalán található majd, ahol volt válogatott játékosokkal is találkozhatnak az időben érkezők. Game Changers címmel egy sporttörténeti kiállítás is nyílik a Puskás Aréna parkjában, a stadion 9-es kapujánál. A 20 tablóból álló tárlat a magyar zsidóság és Izrael Állam közötti sporttörténelmi kapcsolatokat mutatja be olyan magyar sportolókkal, mint például Keleti Ágnes, Guttmann Béla és Ralph Klein, akik megváltoztatták a magyar és az izraeli sportot.

A mérkőzésre a szokásoknak megfelelően egy színes, magazin jellegű kiadvány készül, melyet 500 Ft-ért, bankkártyával lehet megvásárolni a mozgóárusoknál. A stadionban ezúttal is repohár rendszer működik, a korábbi vásárlásokból szerzett tokenek természetesen felhasználhatók.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a XIII-as a vendégszektor, ide kizárólag német szurkolók léphetnek be.

A vidékről érkezők számára a szervezők a Hungexpo környékét (Albertirsai úti buszparkolót), illetve az Asztalos Sándor utcai parkolást javasolják, itt buszok parkolására is van korlátozottan, érkezési sorrendben lehetőség.

A szokásos taxidrosztok (Aréna Mall, Mogyoródi út, Keleti pályaudvar) elérhetőek lesznek a mérkőzést követően, ám nagy forgalomra kell számítani!

Mindenkit kérünk a sportszerű szurkolásra, a magyar válogatott buzdítására! A korábbi felfüggesztett zártkapus büntetés miatt bármiféle kirekesztő magatartás, a huhogás, cigányozás, pfujolás, kifütyülés és egyéb sportszerűtlen megnyilvánulás további súlyos büntetéseket vonhat maga után!

(MLSZ)

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.