A második magyar gól szerzője már a vb-selejtezőkre koncentrál

A gólszerző Schafer András (j) és csapattársa, Kleinheisler László a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzésen a müncheni Allianz Arénában 2021. június 23-án. MTI/Kovács Tamás
not image

Kolláth Benjámin

2021.június.23 - 23:26

A Münchenben a német válogatott ellen 2-2-es döntetlent elérő magyar válogatott második gólját szerző Schäfer András szerint az élet most elvett valamit, de ezt remélhetőleg a vb-selejtezőkön visszakapjuk.

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar válogatott az Európa-bajnokság F-csoportjának utolsó fordulójában sokáig vezetett, de végül csak döntetlent játszott a németek otthonában, így kiesett a tornáról.

A németek egyenlítő gólja után szinte azonnal jött a válasz Schäfer Andrástól, aki egy gyönyörű támadás végén talált a kapuba. A DAC játékosa azonban a franciák ellen gólt szerző Fiola Attila szavaival élve elmondta, reméli, ezt még visszakapjuk:

“Megbeszéltünk a félidőben, hogy az életünkért fogunk küzdeni. Hősiesen védekeztünk és ha ennyire akar egy csapat, de sajnos most nem volt velünk a szerencse. Fiola Attila azt mondta, amit elvesz az élet, azt visszaadja, remélem, ezt visszaadja a vb-selejtezőkön.”

“Többet érdemelt volna a csapat, nagyon sokat küzdöttünk ezen a három mérkőzésen, nagyon rossz érzés így kiesni. De nagyon büszke vagyok a válogatottra.”