18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Felgyújtotta és elásta a főnökét a tatabányai férfi, 13 évet kértek rá

Fotó: Ugyeszseg.hu
not image

Nagy Noel

2021. augusztus 12. - 12:42

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség emberölés büntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy férfivel szemben, aki elintézte a főnökét még tavaly áprilisban.

A tényállás szerint a vádlott férfi „mindenesként” dolgozott a főnöke több ingatlanán, gyakorlatilag folyamatos fizikai munkában – olvasható az ügyészség oldalán. A férfi élettársa is ugyanitt dolgozott, elsősorban takarítási és adminisztrációs munkálatokat végzett.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

2020. április 12-én azonban az esti órákban összeveszett egymással a férfi és a sértett az egyik ingatlanban, melynek hatására a vádlott két alkalommal, ököllel, nagy erővel megütötte a sértettet, aki a földre esett ennek hatására.

Mivel a sértett közölte a férfivel, hogy hívni fogja a rendőrség, a vádlott teljesen elvesztette irányítását maga felett és egy 145 cm hosszú szögvas-darabbal halálos ütést mért a főnökére, aki a helyszínen életét vesztette az agysérülés miatt. Ezt követően pedig még 260 ezer forint értékben a sértett készpénzét és telefonját is ellopta.

A férfi ezt követően élettársa segítségét vette igénybe, hogy feltakarítsák az emberölés helyszínét, majd a holttestet a sértett gépkocsi-utánfutóján lévő szemét közé dobták, majd egy szomódi tanyára szállították.

A sértett holttestét ezt követően a szeméttel együtt a szemétégetésre használt gödörbe dobták, ahol lelocsolták gázolajjal és meggyújtották, hogy el tudják tüntetni a nyomokat. A férfi ellen ezek miatt emberölés és kifosztás, élettársa ellen bűnpártolás bűntette miatt emeltek vádat.

A 24.hu megkeresésére pedig a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes szóvivője elmondta, hogy a férfire 13 év börtönt és 7 év közügyektől való eltiltást, a nőre 10 hónap börtönt és 1 év közügyektől való eltiltást kértek, amennyiben beismerik a bűnösségüket az előkészítő ülésen.