Dollár
420,75 Ft
Euró
419,76 Ft
Font
482,37 Ft
Bitcoin
20,298 $

Íme, így fog kinézni a magyar sportolók melegítője az olimpián

A dobogó a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia és paralimpia eredményhirdetései kellékeinek bemutatásán a tokiói Ariake Tornaközpontban 2021. június 3-án. MTI/EPA/Reuters pool/Kato Isszei
not image

Borbély Fanni

2021. június 12. - 08:08

Az egy évvel elhalasztott tokiói olimpiáig már nincs sok hátra, a tornán résztvevő magyar sportolók ruházata pedig már el is készült, a Magyar Olimpiai Bizottság pedig megörökítette, ahogy sportolóink felpróbálták a melegítőket.

Fotó: Magyarock/Szalmás Péter

A melegítőalsó zöld színe kicsit eltér a Rióban megszokott zöldtől, lényegesen világosabb, a Hungary felirat pedig olyan, mint 2016-ban, enyhén narancssárga.

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető
Fotó: Magyarock/Szalmás Péter

A pólókon nem csak magyarul van feltüntetve, japánul is odaírták, hogy “Magyarország”, ilyet pedig már a 2008-as pekingi olimpián is láthattuk sportolóink melegítőin.

Fotó: Magyarock/Szalmás Péter

Nagy Viktor, a vízilabda-válogatott világbajnok kapusa egy másik verzióban lett lefotózva, ugyanis a melegítőfelsőből készült egy kapucnis változat is, melynek váll részét egy pirosas átmenet díszíti.

A Telex arról számolt be, hogy a ruhapróba három héten át tart az Akváriumban a sportolók számára. A megnyitóra július 23-án kerül sor Tokióban, arról azonban még nem döntöttek, hogy a sportolók felvonulhatnak-e.

A várható meleg miatt a maratoni futást Sapporóba helyezték, azonban az olimpia 17 napja alatt a tájfunveszély lehetősége is fennáll. A legfrissebb hírek szerint az olimpiát nézők előtt rendezik, maximum ötezer helyi néző lehet valamennyi eseményen, turistákat azonban a koronavírus-járvány miatt nem fogadnak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.