Dollár
386,93 Ft
Euró
394,77 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
23,954 $

Magyar Nagydíj: megjött a videó, amire sok ezer F1-es rajongó várt

Fotó: Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíjon a mogyoródi Hungaroringen 2022. július 31-én. MTI/Kovács Tamás
not image

Takács Petra

2022. augusztus 4. - 00:25

A várta várt videós anyag, amire oly sokan vártak, többek között azon magyar rajongól is, akik a helyszínről figyelhették az eseményeket.

Szép csendben megjegyeznénk, hogy a Magyar Nagydíj nemcsak élménynek az egyik legjobb, hanem szervezésben is. Remek szakemberek dolgoznak a pályán és körülötte, így a rendőri egységekről sem feledkezhetünk meg.

Soron kívül Mulasztás lenne, ha az Egyesült Államok nem reagálna Kína tajvani fenyegetésére

Mindenki kitett magáért, noha soha nem könnyű egy ilyen kaliberű eseményt megrendezni. Sok ezer ember látogatott ki a helyszínre, és a biztonságnál nincs fontosabb, de a szervezők megint jelesre vizsgáztak.

Azok, akik odakint figyelték az eseményeket, elégedettek lehettek, számos programot kaptak a jegyük mellé, de azok sem unatkozhattak, akik odahaza követték a történéseket, vagy menet közben valahol.

Leclerc és Russell lehengerlő csatája a Magyar Nagydíjról a Hungaroringen (videó)

A Magyar Nagydíj mindig nagyon magas szinten van, és most, hogy visszatért az élet a paddockba, ezt még inkább láthattuk. A magyar sztárok sem maradtak távol a hétvégétől, de természetesen az F1-es pilóták vitték a prímet.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2