Clouds
21 Budapest
Dollár
368,21 Ft
Euró
394,18 Ft
Font
441,33 Ft
Bitcoin
23,064 $

Herceg Erika és Kulcsár Edina még Putyinnál is jobban foglalkoztatja a magyarokat

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Emellett az is kiderült, hogy az elhunytak közül Berki Krisztiánra, Csollány Szilveszterre és Babicsek Bernátra kerestek rá a legtöbben.

Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos keresések formálták legnagyobb mértékben az idei év összesített magyar Google-listáját, a felkapott keresések tízes toplistáját Ukrajna vezeti.

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

A Google sajtóirodájának szerdai közleménye szerint dobogós helyezést értek el 2022 fontos hazai eseményei, így a népszámlálás és választás keresőszavai is.

Előkelő helyre került az Uncharted és a Nemzetek Ligája

A filmek, sorozatok és televíziós műsorok felkapott keresései között előkelő helyet foglal el például az Uncharted, a Sárkányok háza, a Celeb vagyok, ments ki innen! és az X faktor.

A legnépszerűbb sporteseménynek a Nemzetek Ligája bizonyult, amellyel kapcsolatban a magyar-olasz és a magyar-angol meccs pillanataira és eredményeire voltak igazán kíváncsiak a felhasználók. Ezt követi a téli paralimpia megnyitó ceremóniája, illetve a női kézilabda Európa-bajnokság.

Az emberek között Herceg Erika, Kulcsár Edina, Vlagyimir Putyin a sorrend, az elhunytak közül Berki Krisztiánra, Csollány Szilveszterre és Babicsek Bernátra kerestek rá a legtöbben.

A fasírt receptje és az iPhone termékei is népszerűek voltak

Az idei év legdivatosabb receptjei esetében a fasírt, a franciasaláta és a tócsni elkészítési módjai után érdeklődtek a legtöbben.

A közkedvelt elektronikai eszközök harcát az iPhone termékek nyerték, a videójátékok sorában a Lost Ark volt a legnépszerűbb az Overwatch 2 és a God of War Ragnarök előtt.

Mint írták, a Google, összegyűjtve keresőmotorjának legfrissebb adatait, idén huszonötödik alkalommal tette közzé a leggyakoribb keresések listáit. A Year in Search oldalon a magyar és globális listák mellett a világ számos országának idei eredményei tekinthetők meg.

(MTI)