Clouds
21 Budapest
Dollár
345,38 Ft
Euró
370,54 Ft
Font
432,02 Ft
Bitcoin
26,936 $

Maguire helye veszélyben van az angol válogatottban

MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ezt maga Gareth Southgate jelentette be.

Maguire az elmúlt években gyakorlatilag végigjátszotta a szezonokat a Manchester Unitedben, idén viszont alig 15 Premier League mérkőzésen kapott lehetőséget Erik ten Hagtól – írja az ESPN.

Soron kívül Eddig 425 897-en kapták meg a negyedik covid elleni oltásukat Magyarországon

A 30 éves játékosnak több olyan szarvashibája is volt, amit pontokba került a Vörös Ördögöknek, a szurkolók pedig a csapat kerékkötőjének tartották, ám ennél nagyobb probléma számára, hogy az angol válogatott kapitánya is kezdi elveszíteni vele szemben a bizalmát.

„Természetesen minél tovább tart ez a helyzet, annál aggasztóbb” – tette hozzá a kapitány, célozva azzal arra, hogy Harry Maguire Lisandro Martinez, Raphael Varane és Victor Lindelof mögé esett vissza Erik ten Hag játékosrangsorában.

„Ez nem egy olyan helyzet, amely a végtelenségig folytatódhat” – mondta Southgate, aki egyelőre még lehetőséget adott Maguire-nek, és az Európa-bajnokság selejtezőire is behítva a játékost.

Maguire még 2019-ben érkezett a Manchester Unitedhez a Leicester City csapatától. Akkoriban a világ legdrágább védőjének számított, hiszen 80 millió fontért szerződtették a későbbi csapatkapitányt.