Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Magángépre pattantak Ronaldóék

Fotó: Instagram/Georgina Rodriguez
not image

Hujber Dávid

2022. január 18. - 04:04

A saját magángép előnye, hogy bármikor kigurulhatnak vele a sztárok a kifutóra, majd pár óra alatt akár a világ másik oldalán találhatják magukat.

Cristiano Ronaldo hosszú évek óta szinte bármit megvásárolhat magának, lassan 20 éve mondhatja el ezt magáról. A Manchester Unitednél vált belőle igazi felnőtt játékos, nagyon sokat köszönhet a klubnak.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Emiatt is tért vissza a britekhez, más kérdés, hogy nyáron már távozhat is, mert nem éppen úgy alakulnak a dolgai, mint ahogyan ő azt előzetesen elképzelte. Rosszabbnál rosszabb meccseket játszik a csapat, és gyakorlatilag a Bajnokok Ligája megnyerése maradt egyedüli mentsvárként.

Elnézve a keret jelenlegi formáját, és azt, hogy a riválisok mennyivel erősebb nevekkel állnak ki, kisebb csodával érne fel, ha megnyernék a BL-t. A sorozatban azonban nincs lehetetlen, és amíg Ronaldo pályán van, bármi megtörténhet.

Schobert Norbi idősebbik fiát a nagyképűségről is megkérdezték

Igyekszik mindent megadni a családjának, és olyan luxusban élnek, mint csak kevesen. Ronaldo sokat is dolgozik ezért, rettentő hálás lehet neki a családja, ő pedig nekik, hogy mögötte állnak.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.