Clouds
21 Budapest
Dollár
363,77 Ft
Euró
391,50 Ft
Font
439,84 Ft
Bitcoin
23,342 $

Az egyik legkülönlegesebb fekete-fehér fotó Mádai Vivienről

Fotó: Instagram/Mádai Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mádai Vivien modellfotói mindig valami más dimenzióba repítik az embert, és rendkívül egyediek, néhol visszautaztat bennünket a múltba.

Nem létezik két ugyanolyan pillanat, így két ugyanolyan fotó sem. Minden pillanatnak megvan a maga sajátossága, mondanivalója, készüljön az bármilyen helyzetben is, akárcsak egy festmény a vásznon.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

A fotózás mégis más, és legalább annyira egyedi, számtalan érzést, érzelmi állapotot lehet általa kifejezni, amik néhol a fájdalom tükrében köszönnek vissza, máskor pedig végtelen boldogság járja át a testünket.

Néha egy-egy ilyen megörökített pillanat is teljesen más lelki állapotba képes bennünket szorítani, vagy épp kizökkent. Ennek az igazi szépsége az, hogy mindenkinek mást és mást mondanak a fotók.

Gyakorlatilag egy ugyanazon véleményt sem fogunk találni egy adott fotóról, ha megkérünk embereket, 1 percben beszéljenek a pillanatról, amit látnak maguk előtt. Mádai Vivien oldala különleges az Instagramon, nagyon erős érzéseket képes közvetíteni a fotókon keresztül.

A fekete-fehér témáknak is megvan a maga hangulatuk, és azok, akik magasabb érzelmi intelligenciával rendelkeznek, képesek a falak mögé látni. Sok esetben nem a szomorúságot tükröz valami, ami fekete-fehér, az lehet legalább annyira boldog pillanat, mint amikor színkavalkád tárul elénk.

Még több bulvár: Megható fotó a súlyosan megsérült és születésnapos Jeremy Renneről a kórházból