18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

Félig felfalták a macskák idős gazdájuk holttestét

Fotó: Unsplash/Florian Wehde
not image

Kornis Vivien

2021. június 2. - 20:48

Három hónappal a holtteste feldezeése előtt hunyhatott el egy idős nő Madridban.

A spanyol rendőrség azután talált rá egy idős nő holttestére madridi otthonában, miután szomszédai értesítették a hatóságokat az erős szagról. A nyugdíjas koronavírus okozta megbetegedés következtében veszthette életét szomszédai szerint, holttestét háziállatai részben felfalták. 

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

A Mirror beszámolója szerint az egyik kiérkező rendőrtiszt állítólag azt mondta, hogy ez az ügy a legrosszabb élménye az eddigi karrierje során. A spanyol főrvárosban található társasházi lakásba a tűzoltók segítségével tudtak behatolni a hatóságok hétfőn, a holttestre az egyik szobában találtak rá.

Bár a boncolás eredményei még nem kerültek közlésre, az előzetes becslések szerint a 79 éves, kolumbiai származású Clara Ines Tobon három hónapja hunyhatott el. Hét macskája közül ötöt szintén holtan találtak, az életben lévő két négylábúról az állatmentők gondoskodnak. 

Ez nem az első hasonló eset volt Madridban. 2019 szeptemberében egy kutya úgy élte túl gazdája halálát, hogy részben megette a férfi lábát, akinek holttestére egy hónappal a halála után találtak rá, szintén az erős szag miatt.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.