Dollár
426,80 Ft
Euró
421,99 Ft
Font
481,42 Ft
Bitcoin
20,132 $

Macron szexuális életével kapcsolatos dokumentumok is lehettek a Trump-birtokon

Fotó: Donald Trump amerikai (b) és Emmanuel Macron francia elnök kezet fog a sajtótájékoztatójuk végén a világ hét legfejlettebb ipari országa (G7) vezetőinek csúcstalálkozóján, a délnyugat–franciaországi Biarritzban 2019. augusztus 26-án, az esemény zárónapján. MTI/EPA/Ian Langsdon

Szabó Kata

2022. szeptember 3. - 10:37

Egyre több érdekesség lát napvilágot a Donald Trump birtokán tartott házkutatással, illetve az ott lefoglalt iratokkal kapcsolatban.

Az FBI által lefoglalt titkos iratok között volt egy olyan dokumentum, amelynek a következő címet adták: “Információk a következőről: Macron francia elnök”. A dokumentum tartalmára nagyon sokan kíváncsiak lennének, ám nem valószínű, hogy annak ismertetésére valaha is sor kerül.

A New York Post azonban igyekszik megfejteni a rejtélyt, ugyanis a lap azt írja, bár az FBI nem hozta nyilvánosságra a dokumentum tartalmát, egy forrás szerint Trump azzal hencegett a hozzá közel álló munkatársaknak, hogy amerikai hírszerzési forrásokból értesült Macronról, illetve annak szexuális életével kapcsolatos titkairól is.

A hír hallatán a francia nagykövetség szóvivője közölte, nem kérnek tájékoztatást az amerikai kormánytól a Trump rezidenciáján átkutatott dokumentumokkal kapcsolatban, továbbá nem kívánják kommentálni az amerikai jogi eljárásokat sem.

Az amerikai igazságügyi minisztérium augusztus 29-én hozta nyilvánosságra, hogy a nyomozók átnézték a Trump birtokán talált dokumentumokat. Az igazságügyi minisztérium közleménye szerint “korlátozott számú anyagot azonosítottak”, amelyek nem kapcsolódtak Emmanuel Macronhoz.

Macron számára nem hathatnak újdonságként a hasonló történések, ugyanis 2017-es elnökké választása óta magánélete folyamatosan a különböző pletykák részévé vált. A 44 éves Macron 2010-ben vette feleségül egykori középiskolai tanárnőjét, a nála 25 évvel idősebb Brigitte-et.

Arról, hogy Trump valóban tudott-e Macron magánéletéről, egy forrás a következőket nyilatkozta: “Trump évtizedek óta előszeretettel dobálózik különböző pletykákkal, így mostanra már egyszerű megmondani, hogy mikor állít valós dolgot, és mikor beszél hülyeségeket”.