Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Videón, ahogy Macron személyesen igyekszik vigasztalni Mbappét

TÉMÁK:
#Katari vb #vb 2022
MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Végül a döntő egyik sokat kritizált főszereplője húzta fel a gyepről a franciák legjobbját.

Kylian Mbappé érthető módon rendkívül csalódott volt a vasárnapi világbajnoki döntőt követően, hiszen hiába talált be háromszor is Argentína ellen, a tizenegyespárbajban végül alulmaradtak ellenfelükkel szemben.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

A döntőn természetesen a francia elnök, Emmanuel Macron is jelen volt, aki a lefújás után személyesen ment oda a szomorkodó játékosokhoz, köztük Mbappéhoz is, aki a gyepen ülve nézett maga elé – szúrta ki a Mandiner.

Macron odaguggolt hozzá, de a triplázó sztár látszólag teljesen máshol járt fejben. Végül az argentinok kapusa, Emiliano Martinez húzta fel Mbappét, akit aztán még az elnök is elkísért egy darabon.

Martinez egyébként meglehetősen ellentmondásos figurája lett a világbajnoki döntőnek, lévén elég szokatlan módját választotta az Aranykesztyű megünneplésének, miután állítólag kifütyülték őt a francia drukkerek.

Az öltözőben pedig Mbappé is szóba került, ünneplés közben ugyanis a kapus egyperces csendet kért a franciának, majd önfeledten folytatták tovább a vonatozást a világbajnok argentinok.