Ma lehet a nagy bejelentés Berkiéknél

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Takács Petra

2021.május.8 - 07:36

Berki Krisztián és Berki Mazsi nagy bejelentésre készül, amire sokan várnak, és valószínűleg az egész sajtót be fogja járni a hír.

Mint ismeretes, Mazsi egy ideje várandós, és ez olyasvalami, amire nagyon régóta várt. Rengeteget küzdöttek azért, hogy mindez megvalósuljon, és végül sikerrel jártak. Hatalmas kő esett le a szívükről, amikor kiderült, hogy megfogant a magzat.

A kisbaba odabent egyre inkább megmutatja magát, de eddig senki sem tudhatta, hogy milyen nemű. Sőt, még Krisztián és Mazsi sem, akik szombaton, azaz ma kapják meg a nagy hírt, és kiderül, hogy kislányuk, vagy kisfiúk lesz.

Minden bizonnyal még ma értesülhetünk a hírről, de bármilyen nemű is legyen a baba, a legfontosabb az, hogy egészséges legyen, és ezzel Berkiék is maximálisan egyet tudnak érteni, főleg azok után, amin keresztülmentek.

Palvin Barbi tökéletes fenékformája több mint meggyőző

„Fiú, vagy lány? Ti mire tippeltek, mi a megérzésetek? Annyira izgatottak vagyunk, nem is tudom, hogy bírtuk ki plusz 1 hónapig…” – kezdte a posztjában Krisztián várandós felesége, aki minden eddiginél boldogabb.

„A legfontosabb a kicsi babánk egészsége volt számunkra, de holnap kiderül, hogy kis Krisztiánnal vagy kis Mazsival bővül a családunk.” – tette hozzá a péntek este kitett posztjában, tehát ma talán mindent megtudhatunk ezzel kapcsolatosan.