Ma kapnak SMS-t azok a pedagógusok, iskolai, bölcsődei és óvodai dolgozók, akik még oltásra várnak

Fotó: Salgótarján, 2021. április 13. Egy nő megkapja a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni Comirnaty-vakcina első adagját a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház oltópontján 2021. április 13-án. MTI/Komka Péter
not image

Hujber Dávid

2021.április.14 - 14:23

Ők azok, akik valamely oknál fogva nem jelentek meg az elmúlt két héten tartott soron kívüli oltási programban.

Az operatív törzs szerda délelőtt tartott sajtóeseményén több információ is elhangzott, többek között a pedagógusok, az iskolai, óvodai és bölcsődei dolgozók oltásáról is, mivel egy harmadik oltási kört is indítottak számukra.

Ebben a harmadik oltási körben azok vesznek részt, akik az első két körben noha regisztráltak, valamilyen oknál fogva nem jelentek meg. Az operatív törzs hivatalos tájékoztatása szerint a mai napon kapják meg az SMS-t azok a pedagógusok, valamint bölcsődei, óvodai és iskolai dolgozók, akik valamely oknál fogva nem tudtak megjelenni az elmúlt két hétben zajlott oltási programban.

A védettségi igazolvány egyelőre nem mentesít bennünket a karanténkötelezettség alól

Őket oltópontra fogják irányítani, és a Pfizer védőoltását kapják meg. Emellett a kórházi oltópontokon is további folytatódik a lakossági oltás a megérkezett Pfizerrel és a rendelkezésre álló Szputnyik V vakcinával.