Kiderült, mi okozhatta a négy áldozattal járó halálos balesetet az M6-oson

Fotó: Police.hu
not image

Nagy Noel

2021. július 24. - 20:35

A rendőrség egy újabb közleményében friss információkat árult el a négy halálos áldozattal járó közlekedési balesetről, amely az M6-os autópályán történt.

Mint arról az előző közlemény alapján mi is beszámoltunk, ma délután a Budapest felé vezető oldalon, a 131-es kilométerszelvény közelében halálos közlekedési baleset történt, amelyben négyen vesztették életüket.

A Police.hu legújabb közleménye szerint a balesetet megelőzően egy magyar rendszámú autó vezetője a hatósági jelzés ellenére nem állt meg és kivonta magát az intézkedés alól.

Mint írják, a sofőr önmagát és másokat veszélyeztetve közlekedett az autópályán, azonban elvesztette irányítását az autó felett, átszakította a szalagkorlátot és az árokba csapódott.

Ebben a balesetben pedig a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint négyen hunytak el, miközben három sérültet mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.

A rendőrség közölte, hogy a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja már a baleset körülményeit, amellyel kapcsolatban még az embercsempészés gyanúja is felmerült.

A közleményben jelezték, hogy a rendőrség továbbra is folytatja a helyszínelést teljes útlezárás mellett, az arra közlekedők az érintett útszakaszt a 6-os és 63-as főutak irányában tudják elkerülni.