Baleset miatt torlódás van az M3-ason és az M7-esen, villanyoszlopnak csapódott egy autó Bakonycsernyén

Fotó: Pixabay
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 19. - 12:07

Az M3-as történt balesetben ketten sérültek meg, miután szalagkorlátnak ütköztek, addig Bakonycsernyén villanyoszlopnak ment egy autó, de az M7-esen is intézkedni kellett.

A rendőrségi beszámoló szerint az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalának 41-es kilométerszelvényében történt a baleset délelőtt 10 óra körül. A mentők két embert vittek kórházba a sérüléseik miatt, állapotukról nincs információ.

A helyszínelés és mentési munkálatok miatt a rendőrök a belső és külső forgalmi sávot lezárták, a forgalom a leálló sávon haladhat – írja a rendőrség, míg a Katasztrófavédelem egy Bakonycsernyén történt balesetről számolt be.

Tehergépkocsival ütközött egy elektromos kerékpáros Törökszentmiklóson, nem élte túl

Az autó először árokba csapódott, majd egy villanyoszlopnak. A járműben ketten utaztak, egyikük ki tudott szállni az összetört járműből, míg a másik személyt a móri önkormányzat tűzoltói szabadították ki. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Szintén friss információ, hogy két két személyautó karambolozott az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Martonvásár térségében. A Katasztrófavédelem közleménye szerint az egyik jármű a belső, míg a másik a leállósávban van. A balesetnél az érdi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység megszünteti a forgalmi akadály, az érintett sztrádaszakaszon nagy a torlódás.