Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Az M1-esen felborított autós másfél hétig volt kórházban, nem mer újra volán mögé ülni

Fotó: Unsplash/Alexander Schimmeck
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Az M1-esen történt balesetben, melyben egy autó fékezés nélkül hajtott bele az előtte lévő kocsisorba, egy sofőr súlyosan megsérült, hogy másfél hétig kórházban volt.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. egyik forgalomfigyelő kamerája rögzítette, ahogy 2021. október 16-án, szombat délután az M1-es autópályán a megtorpanó kocsisorba gyakorlatilag fékezés nélkül becsapódik egy személyautó. A száguldó sofőr 3 személyautót tört össze, az egyik vétlen autós súlyos sérüléseket szenvedett.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

A felvételen is látszik, hogy épp aszfaltozási munkálatok folytak a helyszínen, ezért torlódás alakult ki, azonban mindenkinem sikerült lelassítania. Kivéve a belső sávból érkező piros kombinak, mely hatalmas sebességgel, szinte fékezés nélkül hajtott bele a kocsisorba, belecsapódva egy fehér Renault Thaliába – írja a Blikk.

A Thalia felborult, és két másik autó is összetört, és bár a helyszínen lévők azonnal a sérültek segítségére siettek és lábra állították az autót, az a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A Thalia sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett, és másfél hétig kórházban ápolták – a bal karját több helyen is össze kellett varrni.

“Lassan átsoroltam a belsőbe. Ez az utolsó emlékképem. A következő, hogy fekszem a felfordult autóban, tiszta vér a kezem, s egy férfit látok. Kérdeztem tőle: mi történt? Mondta, hogy baleset. Kérdeztem: az én hibámból? Azt válaszolta: nem, belém hajtottak. Ezután ismét elveszítettem az eszméletemet”

– emlékezett vissza a sérült sofőr.