Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Újabb részletek az M0-s autóúton történt súlyos balesetről, ahol egy állapotos nő is megsérült

Fotó: honvedelem.hu
not image

Takács Petra

2021. augusztus 11. - 21:40

Többen is az állapotos nő segítségére siettek, miközben mentőhelikopter tartott a helyszínre az egyik egység részeként.

Egy állapotos nő és a férje sérült meg az M0-s autóúton, Gyálnál szerda délelőtt történt balesetben – írta a honvedelem.hu.Korábban a katasztrófavédelem azt közölte: egy kamion és egy személyautó ütközött össze az M0-son a 33-as kilométer közelében. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

A honvedelem.hu cikke szerint a baleset sérültjeit elsőként a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának katonái látták el. A katonák egy tűzszerészi feladat biztosításához tartottak Tatárszentgyörgyre, amikor az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös lehajtó felé haladva, a szembejövő sávon meglátták a tetejére borult gépkocsit és egy mögötte fekvő sérültet.

Azt írták: a baleset nem sokkal korábban történhetett, mivel a környéken dolgozó útkarbantartó munkások is csak akkor futottak a helyszín felé.

Az M0-áson történt baleset után egy állapotos nőt kellett újraéleszteni

A katonák a legelső lehajtónál visszafordultak a honvédségi mentőgépkocsival és közben az Országos Mentőszolgálat ügyeletét is értesítették. A helyszínen egy állapotos nőt találtak az úton fekve, akit megvizsgáltak és nyakrögzítővel láttak el. A nő férje csak könnyebben sérült meg. Hamarosan megérkezett az Országos Mentőszolgálat autója és egy vecsési mentőgépkocsi is, majd néhány perccel később a mentőhelikopter.

Forrás: MTI

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.