Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

Luxustáskával fotózták Ronaldo szerelmét a sivatagban (fotók)

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem unatkozik a család, Szaúd-Arábiában is számos program vár rájuk, amit a gyerekek is élvezhetnek.

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez egy ideig Spanyolországban élhették az életüket, majd Olaszország felé vették az irányt. Ez már önmagában egy nagyobb váltás volt, hiszen Madrid és Torino között érezhető a különbség.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Az időjárás is más, de a család felvette az olaszok ritmusát, és egy nagyon szép házban élték az életüket. Évek múltán eljött az újabb váltás ideje, ami megint nagynak mondható, hiszen Manchesterbe költözött a család.

Ugyanakkor kontinensen belül maradtak, és noha hosszabb időre terveztek, már Szaúd-Arábiában élnek. Nagy a szerelem Ronaldo és Gina között, akik egyelőre nem házasodtak össze, de pontosan úgy élik az életüket, mint a házasok.

Gina nemrég ünnepelhette a születésnapját, ami szintén különleges volt. A gyerekek sem szenvednek hiányt semmiben, mindenük megvan, amire csak szükségük lehet, bár nyilván a sivatagi környezet megint eltér attól, amihez hozzászokhattak.

Remek családi fotók készültek róluk a sivatagban, és mint mindig, Ronaldo kedvese ezúttal is stílusos volt. Arra is figyelt, hogy egy luxustáska is legyen nála, és a formájára továbbra sem lehet panasz.