Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

Igazi luxusban pihenhetett Molnár Nini a hétvégén

Fotó: Instagram/Molnár Nini
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Különleges csajos hétvégében volt része Molnár Nininek, aki hozta a stílust, és elegánsan jelent meg a szálláshelyen.

Molnár Nini élete nyilván más, mint sokan másoké, ami miatt irigykednek is rá. Ehhez az évek alatt már hozzászokhatott, különösen azóta, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában szerepelt, aminek ideje alatt rengetegen megismerhették.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Korábban is ismert volt, de az RTL műsora még nagyobb ismertséget adott számára. Ez a követők számából is látszik, már több mint 81 ezren vannak, akik úgy döntöttek, hogy követik őt az Instagramon.

Nini számára a divat sokkal fontosabb, mint a többségnek, ami érthető, hiszen ez az élete, a munkája. Amikor valakinek a karrierjét veszi körbe a divat, arra teljesen másképpen, sokkal mélyebben tekint.

Ez normális, és közben Nini is egyre többet tanul a divatról. Mivel a divat világa állandóan változik, és mindig van benne újdonság, az sosem válik unalmassá, és természetesen Nini is ennek megfelelően alakítja a ruhatárát.

Legutóbb egy luxushelyen pihenhetett, ahol fenségesen érezhette magát. Gyakorlatilag minden a rendelkezésére állhatott, amire csak szüksége lehetett, kezdve a szaunával és a medencével, valamint a finom ételekkel.

Még több bulvár: Kocsis Alexandra tüzes formáját nők ezrei tapsolhatják meg