Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,462 $

Csak nem akar létrejönni Luka Modric szerződéshosszabbítása

ar-Rajján, 2022. december 17. A horvát Luka Modric (k) melegít csapattársaival, mielõtt megkezdõdik Marokkó-Horvátország mérkõzés a katari labdarúgó-világbajnokság harmadik helyéért az ar-rajjáni Halifa Stadionban 2022. december 17-én. MTI/EPA/Georgi Licovszki
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Régóta húzódik az ügy, hiába becsülik a madridiak a horvát veteránt, nem biztos, hogy lesz megállapodás.

Hónapok óta téma Luka Modric szerződéshosszabbítása a Real Madridnál, ám hiába van még mindig remek formában a világbajnoki ezüst- és bronzérmes középpályás, lehet, hogy már nem kerül sor az új kontraktus aláírására.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Ennek több oka is lehet, a legfontosabb azonban, hogy a lehetséges igazolások – köztük Jude Bellinghamé is – miatt egyre kevesebb szerephez jutna a kezdőben, Modric pedig hasznos tagja szeretne lenni az együttesnek.

Modric és Florentino Perez között továbbra is kiváló a viszony, és a klub állítása szerint mindent megtesznek a folytatásért, a szerződés még mindig nem került az asztalra, és egyre kevesebb idő van arra, hogy hosszabbítsanak a felek.

A horvát veterán korábban azt mondta, hogy a Real Madridtól szeretne visszavonulni, az viszont már tavaly biztossá vált, hogy a fővárosi egyesület tárt karokkal várja a szakmai stábjába Modricot – írja a Fichajes.

A katari világbajnokságon bronzérmet ünnepelhetett a válogatottal Modric, aki korábban azt is leszögezte, hogy ez lesz az utolsó nagy tornája a nemzeti tizeneggyel, ugyanakkor eddig még nem jelentette be, hogy nem lép többet pályára Horvátország színeiben.