Közel áll a hosszabbításhoz a Real Madrid veterán sztárja

Fotó: EPA/Kiko Huesca
not image

Nagy Noel

2021. december 8. - 11:11

Évek óta halogatja a Real Madrid a középpályájának megfiatalítását, de amíg ilyen formában vannak a veteránok, addig lehet is.

Luka Modric az egyik igazi veteránja a blancók középpályájának a maga 36 éves korával. Az aranylabdás horvát kapcsán már felmerültek kételyek, hogy bírja-e még ekkora szinten a tempót, ezeket azonban folyamatosan cáfolja.

A kora miatt most már a legtöbb szezonnak úgy vágunk neki, hogy vajon ez lesz-e Modric utolsó éve a Real Madridnál. A nagyszerű teljesítménye és a még mindig magas szintű teherbírása azonban egyértelművé tette: Modric még nem fog levezetni.

A futballhírek egyik legmegbízhatóbb közlője, a többek között a The Guardian sportrovatába is író Fabrizio Romano pedig közölte, hogy a Real Madrid készen áll meghosszabbítani a horvát középpályás szerződését még egy további évvel.

Romano tudomása szerint az elmúlt hónapok során egyértelmű volt a két fél szándéka, mindenképpen meg akarták hosszabbítani a kontraktus 2023 júliusáig. Ez pedig most tárgyalás alatt van és sikeres is lesz, ha csak nem gördül a helyzet elé váratlan és elháríthatatlan akadály.

Carlo Ancelotti továbbra is kulcsjátékosként számol a veterán horváttal, akitől a csapat ifjú titánjai, Eduardo Camavinga és Federico Valverde is tanulhatnak. Nincs semmi akadálya annak, hogy továbbra is folytatódjon a gyümölcsöző munkakapcsolat.