Már Luis Suárez is menne a PSG-be

Andres Iniesta, Lionel Messi, Neymar és Luis Suárez, a spanyol Barcelona játékosai (b-j) a trófeával, miután 3-0-ra győztek az argentin River Plate ellen a labdarúgó klubvilágbajnokság döntőjében Jokohamában 2015. december 20-án. MTI/EPA/Franck Robichon)
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Lapértesülések szerint a 2022-ben lejáró szerződésű Luis Suárez szívesen menne barátai, Messi és Neymar mellé játszani a PSG-be, ezzel újra összejöhetne a nemrég még a Barcelonában brillírozó trió.

Luis Suárez második és vélhetően utolsó szezonját kezdte meg az Atletico Madridnál. A 34 éves uruguayinak tavalyi jó szezonja után, ahol bajnoki címhez segítette a kisebb madridi klubot, ismét meg kell mutatnia, hogy van benne tűz.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

A játékos azonban tudja, hogy a vörös-fehérek már a jövő csatárát keresik, a Fichajes értesülései szerint emiatt 2022-ben, szerződése lejárta után utolsó kívánságként szeretne ismét együtt játszani Lionel Messivel és Neymarral.

A lap szerint a klub már eldöntötte, hogy nem hosszabbítanak vele szerződést, hacsak nem nyújt valami olyat, amivel meggyőzi őket, így Suárezen a sor, hogy keressen egy klubot, ahol visszavonulhat. Hol máshol szeretné-e ezt, mint a pár mellett, ahol klubpályafutása legboldogabb éveit töltötte. Messi és Neymar bizonyára tárt karokkal fogadnák.

A jelenleg évente kb. 15 millió eurót kereső Suárez akár a béréből is hajlandó lenne engedni és ha Mbappé távozik, akkor a PSG-nek kelleni fog egy befejező csatár – Suárez beleillene a lyukba. Azonban egy év még mindig van, szóval kíváncsian várjuk, szüksége lesz-e a Barcelonában remek benyomást keltő csatárra a párizsiaknak.