Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

Megint lövöldöztek az Egyesült Államokban, egy ember állapota kritikus

Fotó: Unsplash/Arnav Singhal
Észak-Amerika
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Többen megsérültek egy lövöldözésben, akik közül az egyik sérültet kritikus állapotban vittek kórházba a helyszínről.

Az Egyesült Államokban rendszeressé váltak a lövöldözések, nemrég egy valószínűsíthetően drogkartell által végrehajtott kivégzésről számoltunk be, melynek során mind a hat áldozatot fejbe lőtték, köztük egy hat hónapos csecsemővel.

Soron kívül CIA: Kína elnöke 2027-re képessé tenné hadseregét Tajvan megtámadására

Legutóbb a Florida Parkban dördültek el lövések az MLK Day névre keresztelt eseményen. Összesen nyolc sérültről tudni, akik közül egy ember kritikus állapotban van, élet-halál között lebeg.

A Martin Luther King Jr. Day néven futó rendezvényen hétfő este alakult ki a káosz, amikor 17 óra 20 perc körül lövéseket lehetett hallani. Több mint ezer ember gyűlt össze a helyszínen, és a seriffhivatal szerint a lövöldözés valamilyen nézeteltérésből alakulhatott ki.

A New York Post azt írja, egy gyermek is megsérült, amikor az emberek menekülni kezdtek a lövések elől. A közösségi médiában megjelent felvételeken az látható, ahogyan az esemény résztvevői az autók mögé bújnak, miután meghallották a lövéseket.

A nyomozás folyamatban van, több részletet egyelőre nem közölt a St. Lucie megyei seriff hivatala, mely az WPBF 25 News-on keresztül adott információkat a támadásról.