Dollár
426,10 Ft
Euró
423,44 Ft
Font
485,74 Ft
Bitcoin
20,274 $

Lövöldözés történt egy dán bevásárlóközpontban, több ember megsérült (videó)

Fotó: MTI/EPA/Palle Peter Skov
not image

Borbély Fanni

2022. július 3. - 19:25

A dán rendőrség közlése szerint több ember is megsérült, amikor egy ismeretlen fegyveres tüzet nyitott az emberekre egy dán bevásárlóközpontban.

A dán rendőrség közlése szerint egy ismeretlen fegyveres tüzet nyitott egy koppenhágai bevásárlóközpontban, melynek következtében több ember megsérült.

Az eddigi információk szerint a dán rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, a vásárlókat pedig felszólították, hogy ne jöjjenek ki a plázából, inkább keressenek biztonságos helyet, ahol ideiglenesen elbújhatnak a fegyveres elől.

A dán rendőrség közlése szerint egy embert már letartóztattak, akit a lövöldözéssel gyanúsítanak, ám ennél több információt egyelőre nem kívántak közölni. Hozzátették, a rendőrség jelenleg is nagy erőkkel van kint a helyszínen. A Reuters fotósa a helyszínen járt, s több olyan felvételt is készített, melyeken látszik, hogy az emberek futva menekülnek ki a bevásárlóközpontból.

A helyi média által megosztott felvételeken masszívan felfegyverzett rendőrök és legalább tíz mentőautó látható a helyszínen.

Cikkünk frissül.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.