A Nagy Ő: Annabella és Laura jó barátnők lettek, szexin mutatnak egymás mellett

Fotó: Instagram/Lovas Annabella
not image

Hujber Dávid

2022. január 15. - 00:06

Külön-külön is két nagyon vonzó fiatal lányról beszélhetünk, de amikor egymás mellett vannak, akkor aztán pláne szexi energiák szabadulnak fel.

A Nagy Ő új évada is nagy népszerűségnek örvendett, ami nem úgy ért véget, mint amire sokan számítottak. A többség arra tippelt, hogy Annabella lesz a befutó, és ő is magabiztosnak érezte magát, ráadásul a döntés előtti éjszaka együtt aludt Tóth Dáviddal.

Laurát ez szinte sokkolta, kisebb csoda volt, hogy nem állt fel és hagyta ott Dávidot. Láthatóan nem esett jól neki, ami történt, és nem a legjobb hangulatban várhatták az utolsó ceremóniát.

Még ennek ellenére is Annabella lett a második, tehát nem őt választotta Dávid, aki mélységesen szomorú volt emiatt. Más kérdés, hogy Dávid és a nála jóval fiatalabb Laura kapcsolata mindössze két hónapig tartott.

Baukó Éva is megjelent Tóth Andi pikáns posztja alatt, ezt írta

A Nagy Ő tehát nem találta meg azt, akit keresett, míg a lányok közül többen is barátságot kötöttek egymással. Kiderült, hogy a két korábbi nagy rivális, Annabella és Laura jó barátnők lettek, akik egymás mellett még vonzóbban mutatnak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.