Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Lovas Annabella napról napra szebb és vonzóbb (fotók)

Fotó: Instagram/Lovas Annabella
not image

Takács Petra

2022. augusztus 3. - 01:06

A Nagy Ő nagy sztárja nem panaszkodhat, bár sokat is tesz azért, hogy ilyen formában legyen, a természetes szépsége pedig magával ragadja az embert.

Lovas Annabella egy igazán különleges személyiség, amit hamar felfedezhettek a nézők A Nagy Ő legutóbbi évadában. Rengeteg tapasztalattal és élménnyel gazdagodott abban a pár hétben, mely részben megváltoztatta az életét.

Soron kívül Fürjes Balázs: a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet (videó) 

Azóta sokan felismerik odakint, közös fotókat kérnek, gratulálnak, bókolnak, és valószínűleg még többen udvarolnak neki. Annabella jól kezeli mindezt, magát az ismertséget és egyúttal sok szeretetet is kap a követőktől.

Szép lassan 35 ezer követője lehet az Instagram oldalán, de ő nem tartozik azon sztárok közé, akik üldöznék számokat. A természetesség híve, ami a karaktere egyik fő jellemzője, és ennek megfelelően éli az életét.

Curtis ismét üzent, nem is akárhogyan

A sok munka mellett igyekszik magára és a barátaira is időt fordítani, illetve kihasználni az erősebb nyári napsugarakat, mert már csak egy hónap van hátra a nyárból. Ez kissé szomorú, ám ha megéljük a pillanatokat, akkor nem lehetünk boldogtalanok.

Lapozó: 1 2