Dollár
434,48 Ft
Euró
424,37 Ft
Font
487,45 Ft
Bitcoin
19,261 $

A Logitech is szakít Oroszországgal, minden tevékenységét leállítja az országban

Fotó: Unsplash/Rahul Chowdhury
not image

Borbély Fanni

2022. augusztus 29. - 22:31

A multinacionális vállalat hétfőn jelentette be, hogy itt a vége.

A Logitech International, a számítógépes kiegészítőket gyártó óriásvállalat hétfőn bejelentette, hogy a “jelenlegi bizonytalan környezet” miatt úgy határozott, hogy leállítja minden tevékenységét Oroszországban.

Soron kívül 62-re emelkedett az Ian hurrikán áldozatainak száma

Ezzel a Logitech csatlakozott azon vállalatok százaihoz, melyek az orosz agresszió nyomán úgy határoztak, hogy kivonulnak az országból és nem is terveznek a közeljövőben visszatérni.

Mint ismert, az óriásvállalat márciusban jelentette be, hogy ideiglenesen leállítja az Oroszországba irányuló szállításokat, s akkor hozzátették, hogy “szorosan figyelemmel kísérik” a helyzetet, hátha sikerül békét kötni, ám a háború már több mint fél éve tart.

Az elhúzódó háború kapcsán pedig a Logitech közleményében úgy fogalmazott, márciusban jelezték, hogy ideiglenesen leállítják oroszországi tevékenységüket, s bár valóban szorosan figyelemmel kísérték a helyzetet, “sajnálatos módon a jelenlegi körülmények nem teszik lehetővé, hogy a korábbiakhoz hasonló módon folytassuk üzleti tevékenységünket” Oroszországban.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.