Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Hatalmas harc indult az Európa-bajnokság nagy felfedezettjéért

Fotó: Twitter/Italy
not image

Hujber Dávid

2021. június 20. - 07:52

Már egy mérkőzés is elegendő volt ahhoz, hogy az olasz válogatott sztár igencsak felkeltse a sztárklubok figyelmét.

A goal.com a cikkében arról ír, hogy többek között a Juventus is harcba szállt az olasz válogatott nagy sztárjáért, akinek mérkőzésről mérkőzésre egyre nagyobb lehet az ára. Komoly harc várható Manuel Locatelliért, akiért nemcsak pénzt, hanem játékost is kínál az olasz rekorder.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

A Goal értesülése szerint 30 millió euróért adnának Sassuolo futballistáéért, plusz mellé Radu Dragusint. A Juve már régóta figyeli a 23 éves középpályást, és úgy érzik, most jött el az idő, hogy megszerezzék a Milan korábbi tehetségét.

A vezetőség abban bízik, hogy a készpénz mellett elég meggyőző lesz, ha átadják az egyik feltörekvő sztárjuk játékjogát. Dragusin tehetségét sokra tartják, de jelenleg túl nagy lehet számára a konkurencia, hogy helyet kapjon a kezdőben.

A 19 éves román sztár tökéletesen betölthetné Locatelli helyét, akinek az árát jelenleg 40 millió euró környékére tippelik. Ez az összeg napról napra magasabb lehet, így a Juventusnak igyekeznie kell lezárnia az üzletet, mert mások is sorban állhatnak.

Locatelli egyelőre hallgat a jövőjéről, és nem akarja különösebben belevonni magát a pletykákba. Azt azonban elmondta, az Európa-bajnokság után fog dönteni a jövőjéről, addig azonban kizárólag a kontinenstornára szeretne koncentrálni.

Kleinheisler reakciója mindent elmond, amikor átvette a meccs embere címet a franciák ellen

„Arra hagyatkozom, ami a pályán történik, tehát a valós dolgokra. Minden más csak pletyka, felesleges is erről beszélni.” – tette hozzá az új olasz sztár, aki nem kizárt, hogy hamarosan csapatot vált.