Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Pisztoly, aranylánc, luxusóra és húszasok L.L. Junior asztalán (videó)

Fotó: Instagram/L.L. Junior
not image

Takács Petra

2022. szeptember 23. - 08:43

Nem számítottunk hasonló videóra a legendás rappertől és énekestől, aki lehetséges, hogy újra szerelmes.

Senkinek nem kell bemutatnunk Magyarország egyik legkiválóbb előadóját, akinek a nevéhez nem egy olyan dal fűződik, mely hamar legendává vált, és hosszú évekkel a megjelenést követően is sokan hallgatják.

Egy rapper, aki egyúttal kiváló énekes és dalszerző is, miközben két lábbal a földön maradt. Vannak, akik vitatkoznának ezzel, de attól még, hogy valaki szereti a luxust, nagy háza van, komoly autói és ékszerei nem jelenti azt, hogy a föld felett járna.

Junior sokat megélt a pályafutása és a magánélete alatt, érték tragédiák, egyáltalán nem könnyű az élete. Már csak élete tragédiája miatt sem, ami örökös fájdalmat okozhat számára, és ez olyasvalami, amit csak az érezhet át, aki átélt hasonlót.

A rapper igyekszik boldog lenni, újabban egy fiatal nő oldalán láthatjuk, aki szintén a zeneiparban dolgozik. Sok pletyka kering arról, hogy együtt vannak, és a legutóbbi közös fotójuk már több mint beszédes lehet.

Ez mindenképpen jó hír, akárcsak az, hogy L.L. Junior aktív maradt az Instagram oldalán, most épp egy olyan videót látni tőle, amin egy pisztoly, egy aranylánc, egy luxusóra és „némi” pénz is helyet kapott az asztalon. A videót erre a linkre kattintva érhetitek el, de csak korlátozott ideig.