Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,033 $

Nyerő Páros: L.L. Junior szerint Pataki Zitáék féltek velük eljutni a döntőig

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 12. - 13:32

Junior szinte látta a szemeikben ezt, és úgy érzi, ennek volt köszönhető az, hogy Pataki Zita és Attila nem rájuk szavazott az utolsó szimpátiaszavazáson.

Összeállt a nagy hármas a Nyerő Páros döntőjére, rövidesen kiderül, hogy kik lesznek a befutók. Az már biztos, hogy Junior és Kinga nem nyerhet, bármennyire is erősek voltak korábban.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Az első szimpátiaszavazásukon búcsúztak, és Pataki Zita olyan indokot adott a kiszavazásukra, ami sokaknak nem tetszett. Junior és Kinga sem értette túlságosan a dolgot, a nagy ölelkezés is elmaradt.

Junior úgy érzi, egyértelműen féltek attól, hogy velük legyenek ott a döntőben, hiába a rosszabb formájuk. Ennek ellenére a rapper és énekes nem szomorkodik, meglehetősen jó hangulatban hagyta el a villát.

Nyerő Páros: durva kommenteket kap Pataki Zita, aki most reagált

„Ennyi erővel mondhattuk volna a budapestieknek, hogy rám szavazzanak. Nagy templom, Franciska néni… 30 évvel ezelőtt, azért szavazott rá, nem a játék miatt szavazott, mert ismerte Franciska nénit, meg a nagy templomot. A hetedik kerületiek pedig szavazzanak rám! Én is mondhattam volna. Hagyjad már…” – mondta Junior Kingának, miközben mentek vissza a bőröndjeikért.

Lapozó: 1 2