Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
18,975 $

L.L. Junior rendkívül őszinte vallomása: „Úgy véltük: jobb így, mint balhésan, veszekedve élni”

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. augusztus 8. - 07:34

Nagyon őszintén beszélt L.L. Junior a magánéletéről, melyről az utóbbi időben rengeteget cikkezett a sajtó, sok pletyka jelent meg róluk.

Junior és Körtvélyessy Kinga tavaly a Nyerő Párosban is együtt szerepeltek, és sokáig úgy tűnt, hogy ők a legnagyobb favoritok. A közösségi médián keresztül rengeteget csámcsogtak az emberek a kapcsolatukon, sokan hiányoltak bizonyos dolgokat közöttük.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

A rapper és énekes azonban sosem adta fel, mindent megtett, amit csak lehetett, ahogyan Kinga is, természetesen a közös gyermekük miatt is. Mindketten nagyon jó szülők, de vannak dolgok, amiket be kellett látniuk.

„S noha legutóbb még arról szóltak a hírek, megpróbálják megmenteni a házasságukat, – még párterápiára is jártak, úgy tűnik, már nincs tovább, vége.” – írja a Bors, akiknek lehetőségük volt exkluzív interjút készíteni a rapperrel.

„Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. Úgy véltük: jobb így, mint balhésan, veszekedve élni” – írta be Junior a történteket követően.

Lapozó: 1 2