Clouds
21 Budapest
Dollár
345,90 Ft
Euró
371,32 Ft
Font
427,33 Ft
Bitcoin
27,961 $

Ilyen szexi volt szombat este L.L. Junior fiatal szerelme

Fotó: Instagram/Brenka
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Brenka hangsúlyos sminket és egy igazán extra ruhát választott, ami remekül emelte ki az egyéniségét.

Nem is oly rég még a világ túlsó felén töltötték az idejüket az énekesek, akik egy párt alkotnak. Azok, akik azt gondolták, hogy L.L. Junior és Brenka már nincsenek együtt, tévedtek, a fotók is ezt támasztották alá.

Soron kívül Felborult egy turistákat szállító hajó Olaszországban, többen meghaltak

Odakint nem kellett tartaniuk attól, hogy újságírók követik őket, de tudták jól, idehaza ismét középpontba kerülhetnek. Az első nyilvános megjelenésükre a Glamour-gálán került sor, melynek ideje alatt nyilatkoztak is.

Rendkívül boldogok, és hiába a közel 20 év korkülönbség, megvan közöttük az összhang. Junior fiatalos lendülete szintén sokat segíthet ezen, ráadásul remekül tartja magát, odafigyel az egészségére és a megjelenésére.

Ez mindig is így volt, a rapper igazán otthonosan mozog a divat világában, és szeret elmerülni a részletekben, nemcsak a zeneiparban. Nyilván a zene marad számára az irányvonal, de sokszor a divat is legalább annyira fontos egy ilyen pályafutásban.

Brenkát sokan dicsérik, természetes szépségnek tartják, akit nem vesznek körül botrányok, és igyekszik aktívnak lenni a közösségi médiában. A szombati szettje is kellően meggyőző volt, akárcsak a sminkje.