Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

A Liverpool már a Salah nélküli jövőt tervezi?

MTI/EPA/PETER POWELL

Bense Róbert

2022. február 16. - 21:47

A City és az angol válogatott korábbi hátvédje szerint legalábbis erre enged következtetni a Liverpool igazolási stratégiája.

Salah szerződésének megújítása ugyan még mindig a levegőben lóg, és a Liverpool vezetősége továbbra sem adta fel a lehetséges hosszabbítást, a heti 500 ezer fontos fizetési igényéből szinte biztosan lejjebb kellene adnia az egyiptominak.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

A Vörösöknek azonban van tervük arra az esetre, ha Salah úgy döntene a szezon végén, hogy elhagyja a csapatot. Erre mutatott rá az egykori Manchester City játékos, válogatott védő, Danny Mills is – írja a Football Insider.

„Nem hinném, hogy a Liverpool drukkereinek túlzottan aggódniuk kellene. A klub ugyanis olyan játékosokat hozott, akik képesek pótolni Salah-t. A klubvezetőség időben felismerte a problémát, és ugyan lehet, hogy nem most nyáron kell megoldaniuk, a megfelelő tervük már megvan. Egyértelműen a jövőre terveznek, hiszen Salah nem lesz mindig a csapat tagja. Vagy a távozása, vagy pedig a kora miatt, de egyszer eljön ez a pillanat” – mondta Mills.

Danny Mills vélhetően Luis Diaz leigazolására is célzott, a Portótól 37,5 millió fontért megszerzett játékos mellett pedig ott van az a Diogo Jota is, aki az elmúlt másfél évben már bizonyított Jürgen Klopp csapatában.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.