Dollár
395,41 Ft
Euró
412,67 Ft
Font
480,98 Ft
Bitcoin
17,094 $

Spanyolországból oldaná meg a csatárgondjait a Liverpool

Fotó: EPA/Juan Herrero
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. november 9. - 12:48

A Liverpoolnak sürgősen középcsatárra van szüksége, hiszen Divock Origin kívül egy sincs a csapatban, vele pedig nem számol Jürgen Klopp. 

Divock Origi mellőzése gondokat vet fel a Liverpoolnál középcsatár szinte, bár Diogo Jota és Roberto Firmino sokszor megfordul ezen a poszton, nem tudnak tökéletesen teljesíteni, ezért a vezetőség a spanyol bajnokságban nézelődik. 

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Alexander Isak neve merült fel, aki remekül teljesít a Real Sociedadban, és tökéletesen illene a német edző taktikájába. A mindössze 22 éves játékos máris rengeteg tapasztalattal rendelkezik nemzetközi szinten is, ezért több topklub érdeklődését is felkeltette. 

A Real Madridot megelőzte a Borussia Dortmund még 2017-ben, akik sok játékpercet ígértek neki, és helyet az első csapatban, a svéd válogatott játékos azonban nem kapott lehetőséget a Bundesligában, ezért csomagolnia kellett, és az Eredivise-be távozott, majd 2019-ben csatlakozott a Real Sociedadhoz, akik többek között nekik köszönhetik, hogy jelenleg a tabella első helyét foglalják el. 

Az El Nacional szerint a Liverpool hajlandó lenne 40 milliót ajánlani érte, azonban a Barca is fontolgatta a leigazolását, amely néhány hónapja felvette a kapcsolatot a játékossal és ügynökével, azonban Leo Messi közbelépett. 

Az argentin leállított a vásárlást, és Sergio Agüerót kérte, akinek éppen lejárt a szerződése a Manchester City-vel. A klub beleegyezett, ugyanis úgy gondolták, hogy ezzel maradásra bírhatják Messit, aki mégis távozott a Paris Saint-Germainhez. 

A katalánok, látva, hogy milyen fizikai problémái vannak az Atletico Madrid korábbi játékosának, egyértelműen tévedtek, amikor lemondtak Isakról, aki most a Liverpoolnál köthet ki, ha sikerül megegyezniük a Real Sociedaddal.