Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Így állíttatta ki magát a Liverpool csúcsigazolása a Crystal Palace ellen (videó)

Fotó: EPA/ANDREW YATES
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 16. - 09:20

A Liverpool is nagyon gyengén kezdte a szezont, akárcsak a Manchester United, de legalább van két pontjuk, bár ez most biztosan nem vigasztalja őket.

A Manchester United és a Liverpool nagyon beragadt a rajtnál, bár Klopp csapata minden bizonnyal így is harcban lesz a győzelemért, mivel erős a keret, addig a Vörös Ördögöknél totális a káosz, és az utolsó helyen állnak.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

A Liverpool meglepő módon döntetlennel kezdte az új idényt a Fulham ellen idegenben. A 2-2 után volt mit javítania a csapatnak, ám hiába léptek pályára hazai pályán a Crystal Palace ellen, ismét csak egy döntetlenre futotta.

Ugyan dominált a korábbi bajnok, mégis Zaha szerezte meg a vezető találatot a 32. percben. Mindez, ha nem lenne elég, a csúcsigazolás Nunez az 57. percben kiállíttatta magát, amivel igen nehéz helyzetbe hozta új csapatát.

Díaz ugyan a 61. percben kiegyenlített, a hatalmas gól csak egy döntetlenre volt elég. A csapatnak mindössze 2 pontja van, míg a rivális Manchester City sorra lövi a gólokat és megállíthatatlannak tűnnek.

A következő fordulóban az ezer sebből vérző Manchester United otthonában, az Old Traffordon fognak pályára lépni, ahol a Liverpool az esélyesebb, de tekintve a jelenlegi helyzetet, és azt, hogy Nunez kiszórta magát a rangadóról, bármi benne lehet a pakliban.

Időközben elkészült a hivatalos összefoglaló videó a hétfő esti mérkőzéséről, amiben azt is láthatjuk, hogy miért állították ki a Liverpool új sztárját, aki meggondolatlan volt, máskülönben akár nyerhettek is volna.