Dollár
395,33 Ft
Euró
412,92 Ft
Font
481,69 Ft
Bitcoin
17,124 $

A Liverpool is beszállt a harcba a Dortmund sztárjáért

Fotó: EPA/SASCHA STEINBACH
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. január 16. - 02:40

A játékosért több angol klub is versenyben van, többek között a Manchester United és a Manchester City is.

A liverpooliak régóta figyelik Jude Bellingham játékát, most azonban előrelépés is történt az ügyben, ugyanis elsődleges célponttá vált a nyári átigazolási időszakban, és az angolok úgy gondolják, meg tudják előzni a riválisaikat.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

A FourFourTwo a Caught Offside-ra hivatkozva állítja, hogy a liverpooliak szerint sikerülhet a tranzakció, annak ellenére, hogy olyan csapatok versengenek a tehetségért, mint a Manchester United, a Manchester City és a Chelsea vagy éppen a Chelsea.

Bellingham korábban azt nyilatkozta, hogy szeretne Dortmundban maradni, még a Twitteren is kinevette azokat az átigazolási pletykákat, amelyek a Bundesligából való távozását vizionálták, de az angol válogatott játékos ennek ellenére célpontja a Premier League legnagyobb csapatainak.

Tekintettel arra, hogy Jadon Sancho a Manchester Unitednek valami 80 millió font körüli összegbe került, Bellingham is hasonló összegért távozhat a Signal Iduna Parkból. Lehet azonban remény arra, hogy egy jó üzletet lehet kötni a tinédzserért, ha végül visszatér Angliába.

A Birmingham City mindössze 5 százalékos eladási záradékot kötött ki, amikor 25 millió font körüli összegért eladta a játékost a német csapatnak. Ez azt jelenti, hogy még ha Bellingham 50 millió fontért távozna is, a Dortmund 47,5 millió fontot megtartana a díjból.

Bellinghamet 67,5 millió fontra értékeli a Transfermarkt jelenleg.