Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Nézd meg a Liverpool drámai pontmentését az Aston Villa ellen (videó)

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool ugyan a nagy hajrában betalált az Aston Villa ellen, ez nem az az eredmény, amire számíthattak.

Érdekesen alakult a szombati játéknap a Premier League-ben, ugyanis az Arsenal ismét belefutott egy váratlan vereségbe, ezúttal idegenben a kiesés elől menekült Nottingham Forest ellen. Olyannyira sokba került számukra mindez, hogy matematikailag is eldőlt a bajnoki cím sorsa, ami a Manchester Citynél landolt.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

Az Arsenal egyetlen erős eredményt ért el idén, ami egyúttal az elsődleges céljuk is volt – visszatérni a Bajnokok Ligájába. Ez megtörtént, viszont sokáig a saját kezükben volt a bajnokság, ami végül elúszott.

A Manchester United viszont nyert, és mindössze 1 pontra vannak attól a Vörös Ördögök, hogy szintén ott legyenek a BL-ben. Márcsak az lehet a kérdés, hogy a dobogó harmadik fokán zárnak, vagy negyedikként.

A Liverpool is szombaton lépett pályára, hazai környezetben az Aston Villa ellen. A Villa rendkívül erős csapattá vált Gerrard távozását követően, és fel is adták a leckét a sztárokból álló csapatnak, akik csak 1 pontot gyűjtöttek a találkozón.

Érdekesen alakultak az események, mindkét oldalon kihagytak egy büntetőt, majd jött Firmino a 89. percben, és válaszolt Ramsey 27. percben szerzett góljára, de ezt követően már nem esett több találat. A videós összefoglalót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.