Clouds
21 Budapest
Dollár
354,28 Ft
Euró
385,95 Ft
Font
432,87 Ft
Bitcoin
23,649 $

Videós összefoglaló: két öngóllal nyert a Liverpool a Leicester City ellen

Fotó: EPA/Adam Vaughan
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy egyenlített és végül fordított, majd tartotta otthon a három pontot a Liverpool, hogy közben egyetlen gólt sem szerzett.

A Liverpool nagyon gyengén kezdte a Premier League aktuális szezonját, és becsúszott pár olyan vereség, amire senki sem számított. Sokszor Klopp is csak foghatta a fejét a védelem láttán, de a támadósor sem volt túl erős.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Hiába az új igazolások, valami rendre hiányzott, és még szerencséjük sem volt. Ezzel hamar eldőlt, hogy a legutóbbi idénytől eltérően valószínűleg nem lesznek harcban az utolsó pillanatig a bajnoki címért.

A katari világbajnokságot követően azonban győzelemmel tértek vissza, és ez rendkívül fontos hat pont volt számukra. Legutóbb a Leicester City ellen kellett bizonyítania a csapatnak, ami sosem könnyű, még akkor sem, ha a vendégek nem állnak túl jól a tabellán.

Dewsbury-Hall már a 4. percben eredményes volt, ami miatt a Liverpool rögtön nyomás alá került, és azonnal változtatniuk kellett. Igyekeztek a saját játékukat játszani, de ami ezután következett, arra gyakorlatilag minimális volt az esély.

A 38. percben Faes öngóljával egyenlített Klopp csapata, ami összességében még nem lenne furcsa, mert mindig benne van a pakliban, hogy az ellenfélről valahogyan bepattan a labda a hálóba.

Ahhoz azonban már ordítóan nagy szerencse kell, hogy pár perccel később ugyanez megtörténjen, ráadásul ugyanaz a játékos neve mellé kerüljön az öngól. Faes rémálma valóra vált, és a 45. percben szerzett második öngóljával 2-1-re fordított a Liverpool.

A második félidőben nem esett találat, így a Liverpool tartja a lépést a 6. helyen 28 ponttal a 29 pontos Manchester United mögött, de a Vörös Ördögök egy meccsel kevesebbet játszottak. A 4. helyen pedig a Tottenhamot találjuk 30 egységgel, akik a Liverpoolhoz hasonlóan 16 mérkőzésből hozták össze ezt a pontszámot.