Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

A Barcának már van egy terve Messi visszatérésére

Fotó: EPA/JUAN IGNACIO RONCORONI
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcleona igyekszik minden követ megmozgatni annak érdekében, hogy Lionel Messi visszatérhessen, és újra a Camp Nou-ban játsszon.

Lionel Messi nem akart távozni Barcelonából, de a katalánok pénzügyi helyzete miatt nem tehetett mást. Sírva köszönt el 17 év után szeretett klubjától, ahol felnőtt, felnőtté és legendává vált.

Soron kívül Most emeltek vádat egy férfi ellen, aki 2013-ban megerőszakolt egy 17 éves lányt

A PSG-nél eltöltött első szezonja nem volt túl sikeres, sokkal több gólt vártak tőle, és a Bajnokok Ligáját sem nyerték meg. Idén is elmarad az ünneplés a BL-ben, így már csak a francia bajnokság maradt számukra.

Messi jobb formában van, mint korábban volt, ráadásul megnyerte a világbajnokságot Argentínával. Láthattuk, hogy istenként tisztelik odahaza, miközben egyre több rekordot dönt meg, legutóbb pályafutása a 800. gólját szerezte.

Nem kizárt Messi visszatérése

A Barcelona nem adja fel, és ragaszkodik ahhoz, hogy Messi visszatérjen, de ezzel párhuzamosan a PSG azon dolgozik, hogy hosszabbítson a klasszissal. A helyzet nem egyszerű, ám a Barca elnökének van egy terve.

A Negreira-ügy viszont közbeszólhat, és benne van a pakliban, hogy az UEFA kizárja a Bajnokok Ligájából a csapatot a következő szezonban. Most a végső döntésre várnak, ami nagyban befolyásolhatja Messi döntését, de legalább a bajnoki cím úgy tűnik, hogy zsebben van.

Laporta most egy olyan terven tevékenykedik a háttérben, hogy a nyári átigazolások részeként Messi visszatérjen, és a Camp Nou-ból vonuljon vissza. A Fichajes az El Chiringuito de Jugones-re hivatkozva azt írja, hogy az elnök valóban ragaszkodik Messi visszatéréséhez.

A hírek szerint Messi álma, hogy a Barcelona mezében vonuljon vissza, viszont a PSG sem adja fel. Laporta előnyben lehet abból a szempontból, hogy nagyon jóban van az argentinnal, és tudja, mit szeretne. Más kérdés, hogy tudják-e teljesíteni azon feltételeket, amik Messi visszatéréséhez szükségesek, mert még mindig a világ egyik legjobbja, de úgy tudni, hetek óta komoly munka zajlik a klubnál a szerződés aláírása érdekében.