Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Falakba ütközhet a Barcelona Messi visszaszerzésére irányuló projektje

München, 2023. március 8. Josip Stanisic, a Bayern München (j) és Lionel Messi, a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének Bayern München-Paris Saint-Germain visszavágó mérkõzésén a müncheni Allianz Arénában 2023. március 8-án. MTI/AP/Matthias Schrader
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Úgy néz ki, Lionel Messi szerződést fog hosszabbítani a Paris Saint-Germainnel, azonban a klub számára még pár dolgon változtatni kell.

Előzmény:

 

Az FC Barcelona továbbra is szeretné Leo Messit viszontlátni szerződése lejártával a PSG-nél, anélkül, hogy egy petákot kellene költeniük, de úgy néz ki, hogy az argentin játékos a maradás mellett döntött, akik jóval több pénzt tudnak kínálni neki.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

A Marcára hivatkozó Fichajes ír arról, hogy az argentin sztár már eldöntötte, hogy Párizsban marad, azonban most a klub vezetésén a sor, hogy mégis milyen szerződést fognak kínálni neki és esetleg csökkentik-e fizetését.

Messi jelenleg 41 millió eurót tesz zsebre évente és bár a VB-győzelem után úgy tűnt, még emelnek is a bérén, most inkább ennek ellenkezője a valószínűbb, némi bércsökkentés után maradhatna Párizsban a játékos.

A Barcelonába jelenleg gyakorlatilag lehetetlen is lenne, hogy visszatérjen Messi, ugyanis hatalmas adósságai vannak a klubnak és a béreik is messze a La Liga bérplafonja felett vannak. A kérdés már csak az, hogy ha megállapodik a PSG-vel, akkor mennyit fog engedni a béréből.