Messi nagyon él az edzéseken, egyre élesebb és gyorsabb (videó)

Fotó: Twitter/ Paris Saint-Germain
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 14. - 12:19

Lionel Messi egyre gyorsabbnak és gyorsabbnak tűnik, ami igazán jó hírt jelent a PSG számára, mert nagy szükség lesz rá a Bajnokok Ligájában.

Messi pár héttel ezelőtt bemutatkozhatott a PSG-nél, de csak csereként és nem tudott úgy villogni, mint ahogy azt megszokhattuk tőle. Még egy kis időre lesz szüksége, míg felveszi a franciák ritmusát, plusz sokat hagyott ki.

Azóta sokkal inkább edzésben van, a válogatottban is folytatja a parádés szereplését, de a legutóbbi bajnokin nem léphetett pályára. Most azonban már minden adott ahhoz, hogy rendszeresen ott legyen a kezdőben, mert egyértelműen ott számolnak vele.

A PSG kerete nélküle is elég erős ahhoz, hogy domináljon a Ligue 1-ben, bár ettől független szükség van rá, többek között a marketing miatt is, de a Bajnokok Ligájában abszolúte az ő zsenialitása dönthet.

Hatalmas bicepszekkel jelent meg Vin Diesel Lewis Hamilton mellett Monzában

A PSG eddig mind az öt fordulót megnyerte, 15 ponttal vezet az Angers előtt, addig a Marseille a harmadik helyen csak 10 pontos. Sokat már nem kell várnunk az újabb körre, ami ráadásul a Lyon ellen lesz hazai pályán, közvetlen azután, hogy a Brugge otthonában letudták az első csoportmeccsüket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.