Clouds
21 Budapest
Dollár
353,21 Ft
Euró
388,67 Ft
Font
436,95 Ft
Bitcoin
23,750 $

Két perc alatt 75 ezer like-ot kapott Messi új családi fotója

Fotó: Az argentin Lionel Messi a legjobb játékosként elnyert díjjal megcsókolja a vb trófeáját, miután csapata 4-2-re győzött a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án. MTI/EPA/Ronald Wittek
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Imádják a rajongók Lionel Messit és a családját, akik boldogan élhetnek, odahaza pedig a legnagyobb biztonságban érezhetik magukat, távol a média zajától.

Nem tudni, mennyi van még hátra Lionel Messi pályafutásából aktív futballistaként. Sokan reménykednek abban, hogy pár évet még játszani fog, és az sem kizárt, hogy nem a katari volt az utolsó világbajnoksága.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

A világbajnoki győzelemmel már mindent elért, ami csak lehetett, nincs tovább, ugyanakkor jó motivációt jelenthet számára, hogy a PSG-vel is nyerjen legalább egy Bajnokok Ligáját, és megvédje Argentínával a világbajnoki címét.

Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő, és marad-e Párizsban, amire egyre több az esély, mert a család jól érzi magát a francia fővárosban, és Messi is kezdi visszanyerni a régi formáját, így lehetséges, hogy csak később vált klubot.

Ha egyáltalán lesz még klubváltása, mert az USA-ban mindig is ki akarta magát próbálni, valamint odahaza egy felnőtt meccse sem volt. Mindkét opció működhet, még mindig fitt és az egyik legjobb.

A családnál azonban nincs fontosabb, és amikor odahaza van, csak rájuk koncentrál, a futball másodlagos. Alább a gyermekeivel együtt láthatjuk, a fotó alig két perc alatt 75 ezer like-o kapott, de ez a szám vélhetően messze magasabb lesz a következő órákban.

Még több bulvár: Az ifjabb Schobert Norbiért odavannak a lányok, saját ruhamárkát dobhat piacra