Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Lil G fehérneműben mutatta meg a készülő nyári formáját

Fotó: Instagram/Laskai Lili - LIL G
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Láthatóan nagyon jól halad a fiatal rapperlány, ebből akár még élete formája is lehet, amivel sokaknak odacsaphat az asztalra a kritikákat követően.

Lil G a fiatalkora ellenére annyi mindent megélt már, mint öt másik felnőtt egyszerre. Nem mindig a kor határozza meg a tapasztalatokat, a tapasztalásokat, a csalódások sokaságát, és még sokáig folytathatnánk.

Soron kívül Január 29.: ilyen időjárás vár ránk vasárnap

Az életünk során hajlamosak vagyunk sokszor inkább a rosszat látni, amiben mindenkinek fejlődnie kellene. A pozitív gondolkodás teremtő hatással bír, és ha igazán teszünk a dolgokért, messze többé válhatunk.

2023 elején járunk, már javában készülnek a nyári formák, bár sokan lesznek, akik feladják. Ez minden egyes új esztendő elején így van, de ne tegyétek, mert ez nemcsak a fizikális szintlépésről szól.

Ott van a mentális és a lelki fejlődés, ráadásul energikusabbak, pozitívabbak leszünk a sok edzéstől. Lil G is rajta van a dolgon, keményen edz, és nem kizárt, hogy élete eddigi legjobb formáját hozhatja össze.

Az alapok megvannak hozzá, és mint azt látni fogjátok az egyik legújabb felvételén, valóban remekül halad előre. Ha kíváncsi vagy a híres és sikeres rapperlány aktuális formájára, kattints erre a linkre, ahol korlátozott ideig elérhető a videó.

Még több bulvár: Ennyit változott Kőnig Anna formája közel 1 év alatt (videó)